HTML

Csodára várok. Mimmina

Friss topikok

Címkék

Merry Xmas!

2011.12.27. 09:28 :: Mimmina

December.
Itt ülök, még mindig dugig a karácsonyi reggeli/ebéd/vacsorákkal.Borzalmas ez a folyamatos vendégeskedés és evészet. :-)
Az ember napokat készül, aztán ripsz-ropsz elmúlik az ünnep.
Van itt nálunk, azaz ahol élek egy olyan szokás, hogy szenteste a vacsora előtt az asztalnál ülve egy diót hajít az ember a háta mögé, és kíván valamit.
Az én kívánságom már pár napja megfogalmazódott.Egyik kéjbe fojtott este utáni csendes félhomályban arra gondoltam, hogy már nem úgy fohászkodom, hogy ÉN mennyire akarom...hanem , ha a Kedves is akarja,amiről ugye nem beszél, akkor adják meg az égiek Nekünk, a csodát, amire várunk.
Ha az én kívánságaimat nem is teljesítik odafent, akkor lehet, hogy az ő kapcsolatai erősebbek és befolyásosabb barátai vannak... ;-)
Pár nap, és kiderül, mit is hozott a karácsony.A biciklicsengőn kívül. :-D
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mimminacsodaravar.blog.hu/api/trackback/id/tr103498307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása